30+ Tőponty Rekordfogás - Merenye horgásztó!

34.175 kg - TŐPONTY REKORDFOGÁS – Merenye horgásztó

Horse Baits - CHILI OUT [ Fűszer & Kolbász] bojli 🐟

Komáromi Béla és Horilla Miklós ebben az évben kezdte el használni a Horse Baits termékeit! A tavaszi és a nyári sikeres túrákat, egy őszi többnapos peca követte, a nagy halairól is híres Merenyén. A fiúk előszeretettel használják az ízazonos dipp, paszta kiegészítőket is, ami most sem maradt el!

 

Ezen a túrán egy igazi csapatmunka végeredménye, hogy Béla egyéni rekordja is meglett 30 kg felett, Miklós segítségével! A ponty igazi nagyhalas, lassú húzós kapást produkált, majd a csónakból történő 20 perces fárasztást követően, majd óvatosan mérlegelve, fotózás után kíméletesen visszahelyezték a hatalmas tőpontyot a vízbe. Gratulálok srácok a rekordfogáshoz és köszönöm a bizalmat ismét! ;)

(A dolog érdekessége az hogy ezt a pontyot a Horse Baits Birfood Ananász bojlival 2017-ben Szalajka József horgásztársunk is megfogta már!)

Ez azt jelenti hogy ez, az eddigi legnagyobb súlyú tőponty amit a Horse Baits bojlival kifogtak!!! Mint gyártó nagyon örülök és büszkén irhatom le azt, hogy több száz húsz kiló feletti és több 30 kg feletti pontyot is fogtak már és nem csak a CHILI OUT bojlival. Ez országos szinten, különböző horgászvizeken történt, ez a visszajelzés azt is jelenti egyben hogy a legnépszerűbb és a legtöbbet eladott termékem, már évek óta a CHILI OUT bojli! 🐟

Horgászok elmondása alapján a piacon a legjobb fűszeres bojlik közé tartozik! Eredményes pecát kívánok mindenkinek! ;)

Rekordfogások -> http://horsebaits.hu/webshop/index.php

Termék vásárlás -> http://horsebaits.hu/webshop/index.php

Üdvözlettel: Lovas Lajos / Gyártó

https://www.facebook.com/horsebaits.boilies.hungary

  • 22310492_1682144178496835_4317108528265078300_n

Simple Image Gallery Extended