Kedves Horgászok!

Cégünk jellegét tekintve családi vállalkozás, mely időt és energiát nem kímélve halcsalik gyártásával, bojlik készítésével foglalkozik.

Az általunk készített termékekre nem kifejezetten illik a "gyári" jelző, mivel mindent magunk készítünk és csomagolunk a kis családi üzemünkben, ahol speciális gépsor segíti munkánkat.

A Horse Baits egy magyar bojlicsalád egy csalimanufaktúra, ahol a termékek saját önálló elképzelés és receptúra alapján készülnek! Különböző adagolási arányok mellett hozzuk létre kész termékeinket prémium minőségben, az egyediség megtartása mellett. Fontos, hogy nem "bérgyártásból" származó termékeket árulunk!

Legfontosabb a minőség, ezért mindig friss alapanyagokat használunk, melyek élelmiszeripari minősítés mellett kerülnek termékeinkbe!

A gyártásához a különböző országokból behozott alapanyagok alapos vizsgálaton mennek keresztül, mely során ellenőrizve van a felhasználhatóságuk, megbízhatóságukat és a szavatosságuk.

Ezt szem előtt tartva mindig minősített gyártóktól és beszállítóktól szerezzük be a tiszta alapanyagokat a magas színvonal érdekében, így tudjuk biztosítani a folyamatos és az állandó kiváló minőséget. Valamint így tudunk hitelesek maradni a vásárlók, a horgászok felé, hiszen minden alapanyagot ismerünk, amit a termékeinkbe bedolgozunk!

A folyamatos gyártások között, a bojlikon lehetnek apróbb különbségek. Az oka a felhasznált alapanyagok hallisztek, fűszerek stb. természetes, időszakonkénti változásai, ez viszont nem befolyásolja a csali beltartalmát és fogósságát.

Többféle növényi és állati eredetű összetevők, természetes kivonatok, por és folyékony extractok, természetes fűszerek, aminosavak, étvágygerjesztők is segítik a kellő hatás elérését.

Rengeteg összetevőből az akvakultúrában használatos speciális alapanyagokból állnak, melyek kiválasztása, egyedisége fontos szempont számunkra!

Ezeket az alapanyagokat igyekeztünk a legjobb ismeretek és tapasztalatok alapján beépíteni a termékek létrehozásánál, a halak tápanyag igényeihez igazodva!

A kíméletes eljárással előállított, kiváló beltartalomi adatokkal, emészthetőséggel és hasznosulással rendelkező alapanyagok biztosítják a csalik hosszú távú működését, melyek bizonyítottan növelik a bojlik ízletességét, emiatt stimulálják annak felvételét.

A gyártás során felhasznált tartalmas alapanyagok kellő intenzitása miatt, magas beltartalom jön létre. Érezhető az összhang a kész bojlin, az ízek, illatok és a tápérték különleges harmóniát alkotva, kiegyensúlyozott egységben állnak egymással az alapanyagok intenzív hatása miatt.

A bojlik mesterséges tartósítószert és szinezéket egyáltalán NEM tartalmaznak. Ezáltal ízletesek, vitaminokban, ásványi anyagokban bővelkednek, keserű mellékízek nélkül.

Magas tápértékkel és azonnali majd fokozatos, hosszan tartó hatásfokkal rendelkeznek, mivel mindig frissen készülnek! Megfelelő fehérje/szénhidrát, valamint optimális zsír és rosttartalom jellemzi a bojlikat!

A gazdag beltartalom mellett könnyen emészthető, hasznosítható táplálékforrást, majd folyamatos táplálkozást eredményezhet.

A bojlikat pároljuk (85°C fokon) ezzel az eljárással sokkal kevesebb értékes fehérje és összetevő megy veszendőbe, mint a főzéssel, így a termékek semmit nem veszítenek csalogató erejükből.

A termékek gyártása a HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) szabályainak betartásával történik, amely meghatározza a helyes gyártási és higiéniai folyamatot! Ez megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv és a hatályos élelmiszer higiéniai jogszabályok előírásainak.

 Többféle ízesítéssel és oldódási idővel rendelkező bojlit készítünk, így az év bármely időszakához igazítva tudjuk használni kedvenc bojlinkat.

  Az egyik a "SOFT" verzió ami vízoldékonyabb puhább állagú, oldódási ideje kb. 2-6 óra, ez függ az adott víz hőmérsékletétől és a halállománytól is!

Kiválóan alkalmas rövid pár órás, vagy akár 1-2 napos horgászatokra. Versenykörülmények között kiválóan használható!

A másik a "HARD" verzió ami sokkal keményebb állagú, hosszabb oldódási idővel rendelkezik kb. 15-24 óra, ez függ az adott víz hőmérsékletétől és a halállománytól is! Alkalmazható bányatavi pecák vagy rák és törpeharcsa lakta vizeken. Vagy ha nem szeretnénk sűrűn frissíteni a csalinkat és tovább bent tudni az etetésünket, arra nagyon jó megoldás.

A gyártás a fogyás függvényében alakul, szezonban minden héten készülnek különböző ízben a bojlik, így a horgász nem több hónapos vagy éves bojlit kap kézhez, hanem mindig frisset!

Ez kulcsfontosságú a sikeresség érdekében, mivel egy friss termék, egy friss bojli mindig jobban dolgozik és ezt a ponytok előnyben részesítik!
Valamint az évről évre növekvő rendelések és a horgászok visszajelzései is ezt bizonyítják!

Az új kíméletes szárítási technológiának köszönhetően, a bojligolyók felhasználásra kész állapotban kerülnek a tasakokba! Felbontás után azonnal használhatóak a bojligolyók, hajszálelőkés és dobócsöves módszereknél is. Csak akkor szükséges további szárítása a golyóknak ha úgy gondoljuk hogy az oldódását csökkenteni szeretnénk, ezt megtehetjük szellős hűvös helyen, hálóban vagy rekeszben, így keményebb állagot tudunk létrehozni.

A bojlikhoz ízazonos folyékony dip, paszta, locsoló is elérhető, valamint stick & method mixek is helyet kaptak a palettában! Ezenkívül bojli mixeket és folyékony aktivátoraikat is kínáljuk, azoknak akik saját maguk szeretnének bojlit gyúrni, melyek megegyeznek a kész bojlikkal!

Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a minőség megtartása mellett a fejlesztésekre, egy-egy új ízvilág létrehozása nagy kihivás, legyen szó süllyedő vagy épp lebegő pop up bojliról, sok időt és energiát vesz igénybe!

Az ízek fogóssága különböző magyar tavakon, változatos időjárási körülmények között, más - más horgászok által folyamatosan tesztelve lett és kiemelkedő eredményeket mutattak.

A pozitív visszajelzések hatására, majd a rengeteg sikeres vízparton töltött évek és több kapitális hal megfogása mellett születettek meg, közel 12 éves csalikészítési tapasztalati háttérrel a HORSE BAITS bojlik!

Minden Horse Baits bojlit érdemes fagyasztva tárolni, így őrzi meg legjobban a frissességét ! A túránk során bojliszárító zsákban tároljuk, hűvös helyen. Vagy kiszáríthatjuk teljesen keményre száraz hűvös helyen, naponta többször átforgatva, majd jól zárható vödörben, vagy tasakban tároljuk napfénytől védve!

Hisszük, hogy minden gyártásnál kulcsfontosságú az alapanyagok kiváló és folyamatos minősége, amely garantálja a termelés hatékonyságát és a késztermékek, vevők által elfogadott igényeit!

Ez lehetőséget nyújt a horgászoknak akik szeretnek gazdag beltartalmú bojlival csalizni és gondtalanul várni a becserkészett halakat ! A csapattagok közvetlenek, ezért segítséget tudnak nyújtani a vevőknek, egy döntés meghozásában!

Valamint mód azok számára, akik nyitottak az új dolgokra és szívesen próbálnak ki új csalikat, ízeket, akár rövid és hosszabb távon is.

Másrészről lehetőséget nyújt a kísérletező hajlammal rendelkező horgászok számára is.

Szeretnénk beszámolókkal, fotókkal igazolni a HORSE BAITS termékek fogósságát, eredményességét!

Elvünk az hogy több horgásztárs számára is elérhető legyen.

Emellett vásárlóinkkal a hosszú távú és kölcsönös elégedettségen és bizalmon alapuló kapcsolat kialakítását tartjuk szem előtt, ügyelve termékeink ár-érték arányára!

Megismerve, bizalommal használva, az év bármely időszakában a fogás öröme élmény legyen a természet védelme és ami kiemelkedően fontos a halak kíméletes bánásmódja mellett !!!

Remélem mindeki megtalálja az oldalon azt amire szüksége van.

 

Ha bármiben segíthetek az elérhetőségeim egyikén nyugodtan lehet keresni.

 

Horgászbaráti üdvözlettel: Lovas Lajos és a Horse Baits Csapata

 www.facebook.com/HorseBaits

www.facebook.com/horsebaits.boilies.hungary