Zoltán és Diána horgásztavon a Horse Baits bojlik

Szlovák horgásztársunk Gyuri és kedves Felesége egy élménydús családi horgászaton vett részt a nyár közepén, mely elég sikeresnek bizonyult! A helyszín a Diana és Zoltán horgásztó volt, melynek különlegessége hogy található benne 3 darab fekete amur. A túra alatt sikerült egy 20 kg-os példányt elcsípnie Gyuri Feleségének, akinek külön gratuláció hogy kitartóan fárasztotta a halakat!!!

Ezen kívül szép számban sikerült pontyokat is fogniuk 12-15 kg között! Összesen 120 kg lett az összsúly! Csalinak a KRILL és a CHILI OUT volt most a legjobb!
Gratulálok a Horse Baits SK csapatnak! ;)

https://www.facebook.com/Horsebaits

Bővebben...

VI. Horse Baits bojlis találkozó - Koi 2

Sikeresen lezajlott ismét ez a találkozó is, melynek hatodik alkalommal a Koi 2. adott otthont. Az időjárás változatos volt, de nyár lévén a meleg idő dominált végig. Fogásokban sem volt szegényes ez az egy hét, hiszen a csapatok mindent megtettek és kitartottak a végéig, ami azt eredményezte hogy rengeteg halat fogtak!

Minden álláson fogták a halakat, eredményesebbek voltak a reggeli, délelőtti és az éjszakai órák. Csalik tekintetében főleg a SQUID FRUIT volt a nyerő, mellette a KRILL és a CHILI OUT is remekelt! Dupla fárasztások, jó ízű ételek és tartalmas, jó hangulatú beszélgetések színesítették az estéket.

Bővebben...

Tavaszváró Horgásztalálkozó - Sporigo!

Tavaszváró Horgásztalálkozó történései!
Köszönjük a lehetőséget! ;)
Horse Baits termékek széles választéka, megtalálható a Sporigo horgászbolt polcain is! Miskolc, Szilágyi Dezső utca 9.

Bővebben...

Tarolt a Horse Baits MUSSEL bojli! KOI 2

"Robi barátommal és kis családainkkal egy hobbi vagy teszt pecán voltunk augusztus 26.tól szeptember 2.ig a nyékládházán található Koi 2 horgásztavon felejthetetlen 1 hét volt. Mindenre jóvolt csak pihenésre nem, ugyanis Béla Kota uszonyos, csodaszép, erős és egészséges halai nemhagytak unatkozni.

Bővebben...

Szűcsi tavon a Horse Baits bojli!

Simon József és Bíró Gergő nyár eleji horgásztúrája sikeresen zárult. Sok szép pontyot fogtak az akkori esős, szeles változékony időben a Szűcsi Völgy-Tó lakói közül!

Csalik tekintetében a Horse Baits palettáról a jól megszokott bojlik adták végig a halakat 24mm változatban KRILL és SQUID FRUIT ízekben,16 kg-ig.

A legnagyobbat mégis a Chili Out bojlival fogták, ami egy sötét tónusú 18 kg-os töves volt! A bojlikat HB pop up lebegő bojlikkal könnyítették ki.

Gratulálok a srácoknak és köszönöm a fotókat! ;)
www.horsebaits.hu

Bővebben...

Rövid peca is lehet sikeres!

Sziasztok!

Hétvégi rövid egyéjszakás pecám képeit osztom meg most veletek. A hirtelen jött lehűlés felfrissítette a vizet. 3 potyeszt sikerült fognom, 11,6kg 6kg és 5kg tömeggel. A halak brutál erősek voltak és majd kicsattantak az egészségtől. Amint láthatjátok akad nekik természetes kaja is bőven. Imádlak bánya! ;) Csalinak ismét HB Mussel és Chili került a hajszálelőkére. A legnagyobbat ismét az egy szem 20as kagylós golyó adta 2cmre elengedve a horogtól. Beszéljenek a képek! :)

Horse Baits Hungary
Nature lovers carp team

Bővebben...

Őszi pontyozás a Horse Baits bojlikkal!

Sziasztok!
Véleményem szerint, a legszebb évszak az ősz, a késő ősz! Nemcsak a természet csodás színei miatt, hanem mert megüresednek a vízpartok a hűvös időnek köszönhetően és csak a legfanatikusabb sporik vallatják a vizeket még ilyenkor is.

Bővebben...

Koi2 és a KRILL bojli!

Csutor Tamás és Molnár Dávid remek horgászata képekben. A srácok kellemesen elfáradtak kedvenc bányatavukon ahol a KRILL és a teszt fázis alatt álló mussel (kagylós) bojlik remekeltek! Rekorddöntés is sikerült, kétszer is 20 kg felett!!!
Köszönöm a beszámolót és a fotókat. Gratulálok srácok a fogásokhoz! ;) www.horsebaits.hu

Bővebben...

Ismét nagyhalas fogások a Horse Baits bojlikkal - Harsány!

Sziasztok!

Kondor Sándor és Csordás Csaba a Harsányi horgásztavon egy hetes túrán vett részt. A nyár legmelegebb napjaiba ülltek bele és az a hír fogadta Őket hogy nem megy a hal a tavon, gyenge a fogás...?! :)

Kibírhatatlan hőség uralkodott, de ennek ellenére a srácok a folyamatos spombolást használatát választották a nappali órákban, melyet nagy arányban Horse Baits bojlival tömtek meg, nyomokban minimális maggal és pellettel! Ez a taktika és a pontos etetett helyre való horgászat hozta meg számukra a sikert! Elcsíptek egy frontbetörést is éjszaka, így egy este nem is horgásztak a vihar miatt! Ez jót tett a víznek kissé visszahült és ismét jó étvágyuk lett a tó lakóinak :) A csapat kellemesen elfáradt, volt hogy a szomszéd horgászt kellett segítségül hívni mert füstöltek a botok :)

Bővebben...

Horse Baits bojlis találkozó Harsány 2019. Viktor & Pisti

Horse Baits bojlis találkozó Harsányban!96órát horgásztunk Viktor barátommal a 6álláson.Keményen meg kellett dolgozni minden egyes halért, de a végére meghozta a munka a gyümölcsét,Viktornak sikerült kettő darab 23kg-os bajszost bölcsőbe fektetni.Csali ízben a chili, squid és a krill adta a legtöbb halat.Összesen 30db halat sikerült fognunk, 8.50kg-tól 23kg-ig. A tavon az étterem szakácsai nagyon finom ételekkel kedveskedtek nekünk,amit mindenkinek csak ajánlani tudok.Köszönjük szépen a lehetőséget Tóth Péternek,a bojlikat pedig Lovas Lajosnak!Pár kép a túráról www.horsebaits.hu

Bővebben...

Bojligyúrás Horse Baits bojlimixből - Kató Dániel

Sziasztok!

"Nyilas Misi pakkot kapott"

Közeleg a már hagyományos nyári 1 hetes túra ideje, melyhez ismét saját magam gyúrtam le a golyókat HB alapmixekből. Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak Lovas Lajosnak a kiváló minőségű alapanyagokért! :)

Bővebben...

Bevetésen a MUSSEL golyó!

Sziasztok!

Hoztam nektek pár képet egy nyár közepi bányatavi pecámról !

Ebben a beszámolómban 2 dologra szeretnék kitérni és segíteni nektek. Egyik a csaliválasztás, másik pedig, hogy néha a saját szokásainkkal kell szembe mennünk, hogy sikeresek lehessünk.

Bővebben...

Bányatavi peca szépsége!

Sziasztok!

Íme pár kép a legutóbbi nagyszerűen sikerült túrámról. :)
3 napra érkeztem a szeretett kis bányatóra. Kiszakadva a munkából jó volt újra parton lenni. Csak én és a természet! Őszintén szólva nagy vágyaim nem voltak, egyszerűen csak egy pihenős pecára készültem. Ám nem így lett...

Bővebben...

Balatonon a Horse Baits bojlikkal!

Sziasztok!
Ismét remek fogásokról kaptam híreket.
Peti küldött néhány fotót és egy beszámolót a Balatoni peca kalandjáról. Nagyon örültem neki hiszen több mint 2 év tesztelés előzte meg a Krill bojlink megjelenését, ami most a Magyar tengeren is jeleskedett!
Gratulálok Peti a fogásokhoz és köszönöm a fotókat!!! www.horsebaits.hu

Bővebben...

Balatoni kihívás - Kató Dániel (Horse Baits team)

Sziasztok!

Mint már sokat tudjátok, a múlthetet a Balcsin töltöttük. Mivel először tettük magunk próbára, titkon reméltük sikerrel zárjuk a túrát, ugyan tudtuk hogy nehéz víz hatalmas kihívással!

Balatonszepezden a strandon vertünk tábort, majd vízre is keltünk a kipakolás után, hogy feltérképezzük a medret. 70m-től 10-15cm iszap tele kagylóval, 2,8-3m-es vízzel. Mivel nagy változatosságot nem találtunk, így a végszerelékeink 250 és 350m-en helyeztük el.

Bővebben...

A MUSSEL kagylós bojli varázsa!

Sziasztok!

Mint már ismertek, imádom a vadvizeket. Azonban ezeken a vizeken minden egyes peca alkalmával fel kell vennünk a pontyok természetes táplálékaival a versenyt. Legyen az kagyló, iszapban levő szúnyoglárva, vagy apró rákok. Ha azt szeretnénk, hogy a pecánk sikerrel záruljon, kizárólag minőségi csalit érdemes az etetésünk környékére szórni!

Bővebben...

A Horse Baits bizonyított a Duna nyugati oldalán is! Don Carp Lake

"Csapattársammal egy 72 órás versenyre neveztünk be de sajnos kevés nevezői létszám miatt nemlett megszervezve a verseny. Mivel egy héttel előtte jeleztek így arra a döntésre jutottunk,hogy ha már készültünk elmegyünk valahova pecázni. Telefon ide telefon oda sajnos hely nem volt sehol 100 km-es körzetben így próbáltam tovább keresgélni.

Bővebben...

20 kg feletti fogások a Koi 2-es bányatavon!

Ismét sikeres peca a Koi 2-es bányatavon!

Sziasztok! Szombati Krisztián küldött néhány fotót és beszámolót a sikeres túráról! Egyéni rekordokat döntögetve, ők voltak a legnagyobbak, 20.10 kg, 21.20 kg, 25 kg !!! Nekik a CHILI OUT hozta meg a sikert!

Bővebben...

Tisza tavi kaland

Attila nyár óta használja eredményesen a Horse Baits termékeit! Most a Tisza tó volt az ahol nem törődve a változékony időjárással és a tározó szeszélyességével, sikerre tudta vinni horgászatát! Csalinak a még tesztelés alatt álló KRILL (halkivonatok és ráklisztek keveréke) bojlival sikerült horogra csalni néhány vadvízi tőpontyot. Ez sikerült társának, Pócsi Gabi csapattársunknak is, akinek kedvencei közé tartozik ez az íz is! Gratulálok legfőképpen ahhoz hogy az élmények és a kihívások vezéreltek, jó döntés volt! ? Remek fotókat készítettetek! Sok sikert a következő turához! www.horsebaits.hu

 

 

Bővebben...

Széki tó és a Horse Baits bojlik

Norbi és horgásztársai többször használták sikerrel a HB termékeit, melyet webshopról rendeltek! A Horse Baits bojlikat és a kiegészítő termékeit (paszta, dip, locsoló) most a dunántúlon található Széki tavon vetették be sikerrel és ott is igazolta fogósságát a termék! Legnagyobb haluk egy 20.20 kg-os hibátlan tükrös volt!

Néhány fotót és kisbeszámolót küldött Norbi. Gratulálok a csapatnak és köszönöm a bizalmat! Csak így tovább srácok! www.horsebaits.hu

Bővebben...

Szlovákiai Vadvízen a Horse Baits bojli

Egy bojli akkor működik jól, ha különböző vizeken és változó időjárási körülmények között mutatja fogósságát!

Ez a Horse Baits bojlik esetében már számtalanszor megtörtént! Most egy szlovákiai víztározó volt az Érsekújvár mellett, ahol gyönyörű vad pontyok kedvelték a Horse Baits - Chili Out bojlit! Az akadókkal, nádassal szegélyzett területen nem volt könnyű ezeket a pontyokat becserkészni. Ez sikerült egy újabb vásárlónknak, aki a hibátlan ősállomány néhány példányából fogott 10 kg feletti pontyokat! Gratulálok Tomáš -Taxinko Takács! Sok sikert a jövőben!

Bővebben...

Szeptemberben Merenyén

Dani már 2 éve sikerrel használja a Horse Baits termékeit! Most Merenyén volt eredményes a BLM LIVER bojlival, amely már több alkalommal mutatta fogósságát a tározón is! ;) A jó kis májas golyó ami szelektív tulajdonságaival meglepetéseket tud okozni, erősen protein dús, de emészthető beltartalmával!

Dani több 10+ és 15-17kg közötti pontyokat fogott a túrán! Gratulálok a fogásokhoz!

Bővebben...

Szezonzáró peca a Koi 2-es tavon a Horse Baits bojlikkal

A Horse Baits csapattagok Nagy József és Kecskés István az évzáró pecát a KOI 2-es tavon töltötték. Csalinak a lehült vízben remekül dolgozó és már sokadjára bizonyított CHILI OUT bojlit használták! Hasznos és egyszerű dolgokkal kezelték az amúgy is attraktív golyót, saját ízazonos paszta és dip segítségével fokozták a vonzását! Emellett PVA húrkákba töltött tört és felezett csilis bojlit helyeztek el a horogra akasztva, így még koncentráltabb etetést tudtak létrehozni.

 

Bővebben...

Rétközi tó - Lakatos Attila Horse Baits Team

Attila komolyabban most merült bele a Horse Baits termékek használatába. Kedvenc vizterülete jelenleg a Rétközi Tó (kanda öböl) ahol már több alkalommal is próbára tette eddigi favorit csaliját a SQUID FRUIT bojlit! http://horsebaits.hu/webshop/index.php

Annyit tudni kell hogy több ízvilág is megfordult már a HB termékei közül ezen a tavon, viszont ez a tintahalas-gyümölcsös bojli hozta és hozza legjobban a halat itt eddig a palettából! Több vásárló is jó hírekről szolgált be amikor a Rétközi tavon pecázott ezzel a golyóval, igen eredményesen és egyre többen!

Bővebben...

Püspökladányi 5-ös tó - Czedlár Csaba

Egyre többen használják a Püspökladányi 5-ös tavon a Horse Baits termékeit, sikerrel!

Most Czedlár Csaba és párja Szabó Réka először próbálták ki a Horse Baits vezércsaliját a CHILI OUT bojlit, mely igen eredményes volt a kezükben! Csaba elmondása alapján egy szűk nap alatt majdnem 30db pontyot sikerült fogniuk a kis piros fűszeres HB golyóval. Küldött néhány fotót a szebbekről. Gratulálok nektek és köszi a fotókat! ;)

Bővebben...

Squid Fruit bojlival a Spicces tavon

Bene Péter vásárlónk szintén használta már a Horse Baits termékeit sikeresen! Most egy komoly vizre látogatott el ahova a CHILI OUT golyókat vitte magával, nem bízta a véletlenre.

A Pécs mellett található Orfűi tórendszerek közül a PÉCSI TÓ volt az ahol eredményes túrát zárt! Több tízkiló feletti pontyokat fogott inkább az éjszakai órákban a vízoldékony CHILI OUT (Soft) bojlival ami szépen tartott még éjszakai is, melyhez ízazonos pasztát is használt! Legnagyobb pontya: 14.2 kg

Bővebben...

Római tó és a Horse Baits bojlik

Ismét egy másik vízterület ahol fogósak a Horse Baits bojlik! SQUID FRUIT & CHILI OUT

Havasi Gábor nem először használja a termékeket, most a Római tavon vetette be és a baráti társasága is sikerrel használta! Néhány fotó és kisbeszámoló igazolja ismét a HB bojlik fogósságát! Gratulálok! További sikereket! ;)

 

 

Bővebben...

Sikeres peca Őzetanyán

Garai Sándor most először használta a Horse Baits bojlit, sikerét néhány fotóval és kisbeszámolóval osztotta meg nekünk! Köszönöm és gratulálok! ;) www.horsebaits.hu

"Szia Lajos!

Egy pár kép ! Nagyon szépen köszönjük ! Nagyon jók a termékeid ! Ezeket a szép halakat a chili out bojlival sikerült fogni ! Székely Őzetanya horgásztavon 7,3kg-18.50kg közti halakat sikerült a szákba terelni.

Bővebben...

Pécsi tó és a Horse Baits bojlik

Bene Péter vásárlónk szintén használta már a Horse Baits termékeit sikeresen! Most egy komoly vizre látogatott el ahova a CHILI OUT golyókat vitte magával, nem bízta a véletlenre.

A Pécs mellett található Orfűi tórendszerek közül a PÉCSI TÓ volt az ahol eredményes túrát zárt! Több tízkiló feletti pontyokat fogott inkább az éjszakai órákban a vízoldékony CHILI OUT (Soft) bojlival ami szépen tartott még éjszakai is, melyhez ízazonos pasztát is használt! Legnagyobb pontya: 14.2 kg

Bővebben...

P.Carp Team - Ohat III

P.Carp Team egy lelkes pontyhorgász sportcsapat.

Négy fő alkotja a team-et Bíró Péter, Prokk Róbert, Csutor Tamás, Molnár Dávid. Horse Baits termékeivel komolyabban az év második felében kezdtek el foglalkozni, bár nem volt ismeretlen számukra a bojlik eredményessége, most a frontos időben használták sikerrel a CHILI OUT golyót! Gratulálok srácok! (y) www.horsebaits.hu

Bővebben...

Őzetanyán először a Horse Baits bojlikkal!

Ismét sikeres pecáról számoltak be a kedves vásárlók, akik most először használták a Horse Baits termékeit!

Koscsák Gábor és Orehovszky Gábor küldött néhány fotót, kis beszámolót és egy videót, ahol 10 percben mesélik el kalandjaikat! Gratulálok srácok, köszönöm a bizalmat és további sikereket kívánok! ;) www.horsebaits.hu

 

 

Bővebben...

Őzetanyai kaland - Pócsi Gábor

******_SQUID FRUIT_******

Pócsi Gábor rutinosan használja régóta a Horse Baits bojlikat, most Székely Őzetanya volt a helyszín, ahol a tó kiváló halállományai közül gyönyörű pontyokat sikerült fognia! Másfél napra nézett ki a haverokhoz és 15db-ot fogott, ebben 2db 8-kg-os,10db 9-15kg-os, valamint 3db 15+ volt!!! A halak 95%-ban a SQUID FRUIT (tintahal-gyümölcs-feketebors) bojlira érkeztek, melyet ízazonos squid fruit dippel kezelt! Gratulálok Gabi a fogásokhoz! ;) www.horsebaits.hu

Bővebben...

Pozsár horgásztó - Őszi sikernap a Chili Out bojlival

Bővebben...

Nagyrédei kaland - Horse Baits Team

Attila és Áron is ismét egy pörgős pecán vannak túl, sikeresen!

CHILI OUT & BLM LIVER ezek a bojlik voltak azok melyeket az új Horse Baits POP UP golyókkal könnyítettek ki eredményesen! Gratulálok srácok! ;)

"Sziasztok, ismét egy pár napos pecatúra Áron Toman barátommal, és a Horse bojikkal. A Nagyrédei horgásztavon kergettük a halakat 72-órán keresztül.

Bővebben...

Ohat és a Horse Baits bojlik - Tamás Béla

Ismét sikeres horgászatról kaptam fotókat és beszámolót. Béla több éve eredményesen használja a temékeket, már több ízt kipróbált, most Ohat volt a helyszín a változatosság, valamint a bojlik tesztelése mellett, ami jól sikerült! Gratulálok a fogásokhoz! ;) www.horsebaits.hu

 

Bővebben...

Őszi pofonok - avagy Ohat eddig ismeretlen arca

  1. szeptember 1. és szeptember 3. között Pali barátommal ismét Ohatra látogattunk. Szeretünk ezen a vízen horgászni, nem ismeretlen számunkra ezen óriás halak birodalma. Szerencsénkre a jó időt is elcsíptük, hidegfront betörését is csak szombat estétől jelezték az időjósok. Igazából minden adott volt egy jó kis három napos pecára.

 

 

 

Bővebben...

Nemesnádudvari tőzeges tó és a Horse Baits bojlik

Bíró Dániel a tőzegesen rengeteg pontyot fogott a Horse Baits bojlikkal! A túra sikeres volt ismét, várjuk a folytatást! Gratulálok! www.horsebaits.hu

Sikeres volt a SQUID FRUIT & CHILI OUT bojli és a kiegészítő ízazonos dippek és paszták!

 

Bővebben...

Nagykállói sikertúra!

Farkas Bence horgásztársunk és testvére, most először jártak a Nagykállói horgásztavon. Bence most először próbálta ki a HORSE BAITS termékeit, sikerrel!

A sikeres túráról és a fogott halakról készült néhány fotó és egy kisbeszámoló, valamint egy kisfilm, amit érdemes megnézni! Gratulálok az eredményhez! ;)

A HORSE BAITS BOJLI TERMÉKEI KAPHATÓK A NAGYKÁLLÓI HORGÁSZTÓNÁL ! Keresd a halőrházban! Bojlik, dippek, paszták, többféle ízben frissen gyártva!

Bővebben...

Merenyei sikertúra

Miki webshopról rendelt http://horsebaits.hu/webshop/index.php… most először használta a Horse Baits bojlikat és Ő is sikerrel zárta a túráját, Merenyén, ahol a HB golyókat szeretik a pontyok! ;) Squid Fruit & Chili Out

Legnagyobb haluk egy 19.50 kg töves lett! Gratulálok és további sikereket kívánok! Köszönöm a fotókat!

 

 

Bővebben...

Moby Dick horgásztó

Florián szintén régóta használja eredményesen a Horse Baits termékeit! Most a Romániában található Moby Dick horgásztavon járt sikerrel! 2 nap alatt 25db halat fogott, pontyok és amurok is kedvelték a HB golyókat! SQUID FRUIT volt a favorit most, de a chilis is adott néhány szebb példányt! ;)

Több darabosabb halat fogott 15-17kg között!!!

Bővebben...

Mezőtárkányi sóderbányató és a Horse Baits bojlik

Újabb elégedett vásárlók és egy újabb vízterület ahol kiválóan működnek a Horse Baits termékei!

Anita, Andi, Zsolti és Karcsi egy csapatot alkotva vallatják egyesületi vizüket, ha tehetik. A Mezőtárkányi régi sóderbánya tó 1-es állásán pecázták meg az akadósor előtti platót kb. 80 méteren, egy rövid hétvégén.

Etetésük Horse Baits bojli és főzött magmix volt.

A hajszálelőkéken használt bojlik dippelve voltak!

Bővebben...

Móri Ezerjó Horgásztó és a Horse Baits bojlik

Gábor évek óta sikeresen használja a termékeimet, most barátnőjével érkezett az Ezerjó partjára. A túra alatt több 10kg és 15kg fölötti pontyokat is fogtak, így ott is igazolta a Horse Baits bojli a fogósságát, SQUID FRUIT és CHILI OUT ízekben! Gratulálok az eredményhez és köszi a fotókat! ;)

"Szia! A Móri Ezerjó horgásztavon pecáztunk a 1/2 -es àllàson! Tàvolsàg kb. 100-110 mèter, mèlysèg vàltozò volt!

 

Bővebben...

Környe horgásztó és a Horse Baits bojli

Major Bálint és nagybátyja Wéber Viktor, a Környei egyesületi vizükön sikerrel használták a Horse Baits BLM LIVER bojlit. Több kisebb ponty kifogása mellett, két darab nagytestű pontyot is fogtak, 13-15 kg között. A tó 23h, elmondásuk szerint 0.5 -4 méter mélységű, egyes helyeken kagylópadok találhatóak, egyenletes meder, kevés iszappal.Több húsz felettit fogtak az elmúlt években és a halak súlya csak gyarapodik, vigyáznak a vizükre!!!

Örülök hogy ezen a vizen is fogós a HB termék!

www.horsebaits.hu

Bővebben...

Mátravíz horgásztó és a Horse Baits bojlik

Ismét egy újabb vízterület ahol igazolja fogósságát a Horse Baits termék, a Heves megyében található Mátravíz horgásztavon. A srácok most először használták a CHILI OUT bojlit, lelkesedésük határtalan, hiszen utánna egy másik tározón is próbára tették a fűszeres golyót a teszt golyókkal együtt, de erről majd később! ;)

Gratulálok srácok, csak így tovább! (y)

 

 

 

 

Bővebben...

Mátravíz Horgásztó és a Horse Biats bojlik 2!

Laci és Zsolt már többször használták Horse Baits termékeit, jelenlegi favoritjuk a SQUID FRUIT (tintahal-gyümölcs-feketebors) bojli + ízazonos dipp, ezzel az ízvilággal egyéni rekordokat döntöttek a napokban 20 kg felett! ;) Gratulálok srácok, látszik a fejlődés, csak így tovább! (y) www.horsebaits.hu

 

 

 

Bővebben...

Lőkösházi kavicsbánya-tó és a Horse Baits bojlik!

Alig jöttünk haza a bányából, már Zsolt váltott minket a Trafós álláson. Átbeszéltük milyen érdekességek történtek azon a héten a horgászatunk során. Ő ezt már kamatoztatva vitte tovább és formálta saját javára igen eredményesen, gyönyörű pontyokat sikerült fognia. Az időjárás is kedvező volt, valamint neki már más íz is működött sikeresen, ez volt a SQUID FRUIT bojli, ami a túra végéig hozta a halat, de a KRILL is remekelt!

 

 

Bővebben...

Májusi peca Nagykállón!

Squid Fruit & Onion Express

Ádám, Attila és Robi régóta használják a Horse Baits bojlikat! Most is sikeres túrájuk volt a bojlikkal! Képek és egy kisbeszámoló igazolja a fogósságát a HB bojliknak!

Elmondásuk alapján szeretnek Nagykállón pecázni, főleg a nagytestű halállomány és a rendezett környezet miatt is! Gratulálok srácok! ;) HORSE BAITS BOJLIK, PASZTÁK, DIPPEK FRISSEN GYÁRTVA KAPHATÓK A NAGYKÁLLÓI HORGÁSZTAVON! KERESD A HALŐRHÁZBAN!

Bővebben...

Kadarcs és a Horse Baits bojlik - Tamás Béla

Sziasztok!

Tamás Béla horgásztársunk eddig az elmúlt években gyári bojlikat használt, majd saját maga vásárolta meg külön az alapanyagokat és készített belőlük bojlit, házilag, ami elmondása alapján nagyon költséges volt számára. Horgászatai jól teltek el, de mégis többet szeretett volna kihozni, a golyókból és magából is.

 

Bővebben...

Koi horgásztó és a Horse Baits bojlik! P. Carp Team

Ismét remek fotók és egy beszámoló érkezett a Koi horgásztó egyik állásáról! A srácok gyönyörű pontyokat, amurokat fogtak, a kedvenc bánytavukon! Gratulálok a fogásokhoz! Köszönöm a dícsérő szavakat, öröm volt olvasni hogy elégedettek voltak! ;)

"Szép jó estét kívánok! Szeretnék gratulálni a vállalkozáshoz elsősorban, remek termékekkel rendelkeznek.

Bővebben...

Koi horgásztó - Lukács Csaba

Koi horgásztó és ismét a Horse Baits Chili Out! Csabi régóta kedveli a termékeket, több túrán használja sikerrel! Gratulálok! (y)

"Szia Lajos !! Ismét Horse Baits bojlikkal voltunk a Koi 2 -es tavon. Péntek délután 6 óra körül értünk ki, Bőd Péter barátommal. Elfoglaltuk a 3-as állást. Gyors kipakolás után csónakos hely keresés és bójázás. Alapozó etetést követöen a szerelékek lerakása következett. Kettő íz világgal készültem a squid-fruittal és a chili-outtal. Elég frontos időnk volt.

Bővebben...

Kavicsbányán a Horse Baits

Róbert Péter Zoltán ismét sikeres pecán van túl.

Tudatosan használja a Horse Baits termékeit, most a Chili Out bojli hozta a formáját, egy kavicsbánya tavon is!

Gratulálok a kitartáshoz és a fogásokhoz! ;)

 

Bővebben...

Koi 2-es horgásztó - Kecskés István

Kecskés Pityu csapattagunk nagyon szép pontyokat fogott, érdemes megnézegetni a fotókat!

Gratulálok Pisti, köszi a fotókat és a beszámolót! ;)

"48 óra a Koi horgásztavon a Horse Baits bojlikkal!

Eljött a várva várt nap indulás Nyékre a Koi 2-es tóra. Érkezéskor gyors kávé, egy kis móka kacagàs Béla bácsival és Tibi bácsival, majd indulás a foglalt 3-as állásra. Az időjárás változó volt kaptunk esőt, erős szelet, hirtelen ragyogó napsütést, úgyhogy tudtam hogy nem lesz könnyű dolgunk.

Bővebben...

Harsányi túra nyáron!

Pista és Peti Harsányban jártak, ahol sikeres túrán vettek részt! SQUID FRUIT és a CHILI OUT bojlikat használva több darabos pontyot fogtak! Több 20 kg feletti pontyot szákoltak sikeresen, legnagyobb egy 28.50 kg töves lett!!! Legjobban a SQUID FRUIT golyó ment, elmondásuk alapján!

Néhány fotó a szebbekről. Gratulálok a fogásokhoz!

 

 

Bővebben...

Horse Baits bojlik sikerei Őzetanyán!

Pista és Peti Őzetanyán jártak, ahol sikeres túrán vettek részt! SQUID FRUIT és a CHILI OUT bojlikat használva több darabos pontyot fogtak egészen 10-15 kg között! Néhány fotó a szebbekről. Gratulálok a fogásokhoz!

 

 

 

 

Bővebben...

Horse Baits Baráti Bojlis Találkozó - Szűcsi Völgy-Tó 2017

Lezajlott az I. Horse Baits találkozó a Szűcsi bányatavon!

A csapatok megérkezése és a helyhúzások után mindenki elfoglalta a placcot és délután kezdődhetett a találkozó.

Az időjárás tekintetében sikerült "beleülni" a nyár következő igen meleg hőhullám okozta kánikulába (35+). Ez a halak kapókedvét is visszább vette, hiszen érezhetően a darabosabb példányok nem mutatták meg magukat a találkozó ideje alatt. Viszont mindenki fogott halat változó súlyban, 7kg-tól, 18.30 kg-ig!

Bővebben...

Harsányi túra Szlovák horgásztársunkkal!

Gyuri rendszeresen használja a Horse Baits termékeket. Most először pecázott a Harsányi tavon, ami sikerrel zárult. SQUID FRUIT & CHILI OUT ízek mentek + saját ízazonos pop up!

Több darabosabb pontyot is fogott, legnagyobbak 24,10 kg, 25, 40 kg, 23,20 kg, 22,30 kg, 20,40 kg, 15.4 kg amur... és 15+ pontyok...

 

Bővebben...

Hidegfrontban a bányában!

Jön a hidegfront! A hír hallatára elkezdett motoszkálni bennem az érzés, hogy legalább egy éjszakára rápróbáljak a kis bányatavunkon egy pecára, ugyanis a fülledt melegben szinte "halott" volt a víz és elvétve fogtak 1-1 kisebb potykát a tavon. Köszönhető ez annak, hogy vízközt és a víz tetején tartózkodtak a halak, így hát az est a parton talált. Egyik botom a benti platóra, másik a közeli bokor elé, mély vízbe, a törésre. Közeli botomra HB birdfood míg a távolira HB BLM liver bojli került hóemberként csalizva, melyeket előtte nap gyúrtam le frissen.

 

 

Bővebben...

Harsány - T-boys carp team a Horse Baits bojlikkal!

Kaptam néhány fotót Cseh Attila ifjú horgásztársunktól a nyári Harsányi peca túrájukról. A srácok ha tehetik a szünidőben vízparton vannak és fogják a halakat. A tavalyi évben is a Harsányi halőrházban vásároltak a Horse Baits termékekből és sikerrel alkalmazták azt! Az idei évben sem volt ez másképp, szintén vásároltak a CHILI OUT golyóból, nekik eddig az hozta a várva várt sikert! Attila egy 23.00 kg-os tükröst fogott, míg társai 15-18 kg közötti pontyokkal büszkélkedhettek!

 

Bővebben...

Harsányban első alkalommal!

Gábor és András régóta használják a Horse Baits termékeit. Most először pecáztak a Harsányi horgásztavon és ott is sikerrel alkalmazták a HB bojlikat! Elmondásuk alapján, a SQUID FRUIT bojli remekelt, de mellette a Chili Out is hozta a halakat! Kipróbálták a tesztelés alatt álló Horse Baits POP UP bojlikat is hóember formájában melyek szépen hozták a halakat, mind a squid fruit, chili és az ananász is...

Bővebben...

Harsányi horgásztúra - Toman Áron

Áron és barátnője Odett a Harsányi horgásztó nagyhalai közül fogtak néhány szebb példányt, 15 kg fölött, egészen 21.50 kg-ig! Horse Baits Squid Fruit és Chili Out bojli volt a kedvelt csali.

Gratulálok nektek a fogásokhoz! ;)

A HORSE BAITS BOJLI TERMÉKEI KAPHATÓK A HARSÁNYI HORGÁSZTÓNÁL ! Keresd a halőrházban! Bojlik, dippek, paszták, többféle ízben frissen gyártva!

 

Bővebben...

Harsányban a Squid Fruit bojlival!

Andor és Laci több nagytestű pontyot fogtak Harsányban!

Legnagyobb egy 30 kg feletti töves volt és több 25 + is lencsevégre került egy rövid időre! Gratulálok a srácoknak! (y)

A HORSE BAITS BOJLI TERMÉKEI KAPHATÓK A HARSÁNYI HORGÁSZTÓNÁL ! Keresd a halőrházban!

 

Bővebben...

Harsányi sikertúrák a Horse Baits bojlikkal!

Sziasztok!

Ismét remek fogásokról kaptam fotókat Harsányból. Bence régóta használja sikeresen a termékeket, az idén is igazi élménypecát tudhat maga mögött a bojlikkal! Több 20 kg feletti fogása mellett, a legnagyobb fogásuk egy 30.05 kg-os tükrös volt!!!

 

 

Bővebben...

Első sikerek Őzetanyán

Csaba és Gergő most horgásztak először a Horse Baits bojlikkal! Őzetanyán a SQUID FRUIT és a CHILI OUT bojlik remekeltek ismét, az új POP UP golyókkal együtt! ;) A sikeres túra néhány fotói! Gratulálok srácok!

„Szia Lajos!

Egy pár kép a hét végi  kis horgásztúránkról az én gyerekori barátommall !!! 42 db pontyot sikerült szákba terelni 408 kg összfogásban.....

Köszönjük!”

 

 

Bővebben...

Frontok között Lőkösházán!

Szeptember végén érkeztünk a Lőkösházi kavicsbánya-tó trafós állására, Józsi barátommal!

A tógazda Gellén Attila várt minket és látott el néhány információval a mederviszonyokkal kapcsolatban.

Valamint kiemelten beszélgettünk az időjárás, vizekre és a halak kapókedvére gyakorolt hatásáról is! Nem volt véletlen az utolsó mondat, hiszen aznap ragyogó napsütésben pakolhattunk ki, ám ami ez után következett az nem volt kellemesnek mondható. Napi szinten változott az időjárás, szél, eső, napsütés és légnyomás ingadozás jellemezte az első napokat, majd beállt a csendes eső 3 napon keresztül.

Bővebben...

Forró nyári peca a kavicsbányában!

Sziasztok!

Ismét a kis bányatavunkon pecáztam szerdától szombatig. A nagy meleg nem volt túl kegyes a fogások szempontjából sajnos. A benti etetést HB BLM liverrel szórtam, míg a partközelit Birdfooddal. A túra elején csak kisebb telepített méretből fogdostam párat, azt is csak hajnalban. Jött az ötlet, próbáljuk meg a ziget! A halak folyton előttem ugráltak, igaz nem nagyok, de szórakozásnak nappal ez is tökéletes lenne, miközben fenéken mozdításom sincs.

Bővebben...

Fergeteges őszi túra a bányában!

Dani az év utolsó nagyobb túráján igen szép halakat fogott. Küldött néhány remek fotót és beszámolót. Gratulálok ismét! ;)

"Sziasztok!

Fergeteges őszi túra a bányában! :)

A vasárnap érkező viharban indítottam az utolsó idei bojlis pecámat az öreg egyesületi bányatavunkon. Bíztam a hidegfront betörésében, azonban tudtam azt is hogy, az időjárás nem fogad a kegyeibe így október végén.

Bővebben...

Fish Aréna Horgásztó és a Horse Baits bojli

Horse Baits - Chili Out

A fűszeres golyó a Fish Aréna horgásztavon is hozta a formáját!

Gabi, Andris és Móni egy csapatot alkotva fogták a 10 kg feletti pontyokat! Legnagyobb haluk 17 kg-os volt! Gratulálok nektek, Csatári András!

Horse Baits – Passion For Quality In Carp Fishing

www.horsebaits.hu

Bővebben...

Csaba tó és a Horse Baits bojlik!

Kékegyi András kedves vásárlónk, komolyabban most használta először a Horse Baits termékeit. Az ezt megelőző túráin is sikerrel fogta a halakat a HB kész bojlikkal, viszont most saját maga gyúrta le a Horse Baits CHILI OUT fűszeres alapmixből azt a mennyiséget amellyel a Csaba Tó szépségeit csalta horogra, eredményesen!

 

 

 

Bővebben...

Először a Horse Baits bojlikkal - Koi 2

Benjámin most használta először a Horse Baits termékeit a Koi horgásztavon, sikeresen! Elmondása alapján a süllyedő (SOFT-oldódó) bojlikat kikönnyítette a HB új POP UP lebegő ízazonos bojlijával ? (jövő évben elérhető), amivel a kapások számát növelni tudta! Ezt fokozni tudta az ízazonos pasztákkal és dippekkel! Gratulálok a bányatavi fogásokhoz, csak így tovább! (y)

 

 

Bővebben...

Családi horgászat a Nagykállói horgásztavon a Horse Baits bojlikkal.

Attila több éve használja eredményesen a Horse Baits bojlikat! Küldött néhány fotót és kisbeszámolót. Gratulálok, ügyesek voltatok! ;) Működtek a Squid Fruit, BLM Liver és a teszt golyó a Mussel is! ;)

 

Bővebben...

Egyesületi kavicsbányán a chili out! - Kató Dániel

A forgatókönyv ugyanaz mint múlthéten :) Ismét a csili aratott!

Éjfélkor jelentkezett egy 8as potyka a legnagyobb esőben. Szinte hagyta magát kivontatni, amit annyira nem is bántam, hogy nem áztam szanaszét... Majd 3kor ismét visított a jelző. Vagy 20m-t le is húzott első kirohanásra, a parti törést pedig valahogy nem akarta elengedni a 9-es izmos töves. Érdemes rövid pecára is kilátogatni. 15 órás egyéjszakás kaland az öreg bányán és az öröm leírhatatlan!

Bővebben...

Bojligyúrás Horse Baits bojlimixekből!

Az idei évben is egyre többen rendeltek bojlimixeket, hiszen egy teljesértékű kész mix amit Te gyúrsz le, azzal fogni a halat nagy öröm!

Gyuri most először próbált Horse Baits bojlimixekből golyókat készíteni. Küldött néhány fotót hogyan is történt ennek a gyakorlati folyamata a saját elgondolása alapján. A 40 kg szárazanyagból, legyúrt állapotban 57 kg bojli lett a végeredmény, azt hiszem ez azért jó! :)

A képekből kiderül hogy házi körülmények között is könnyen elkészíthetőek a bojlik, a hozzá való száraz és folyékony aktivátoraikkal együtt!

Gyuri és édesapja remekül elkészitették a túrához a bojlikat és várják a bevetést hamarosan! Sok sikert hozzá! ;)

Rendelj Te is bojlimixeket és készítsd el kedvenc ízedet!

Ha bármiben tudok segíteni csak keressetek! ;)

 

Bővebben...

BLM Liver - Pozsár tó

Itt egy újabb vízterület ahol szintén igazolják fogósságukat a Horse Baits termékek!

Fekete Norbi horgásztársunk most először használta a HB bojlikat a POZSÁR horgásztavon (Lajosmizse)! Sikeres horgászatáról küldött pár fotót a szebbekről, legnagyobb pontya egy 18 kg-os töves lett a BLM LIVER (májas) bojlival, melyet kiegészitett Horse Baits ananászos pop up-al, elmondása alapján ott ez vállt be neki a legjobban hóemberként felkínálva! Remekelt még a squid fruit és a chili out bojli is! Gratulálok a fogásokhoz!

Bővebben...

Big Carp Lake és a Horse Baits bojlik!

Az őszi szezon sem telik úgy el hogy ne küldjenek a horgászok sikeres túráról képeket és beszámolókat. Most Gábor és László töltött el, a nagy halairól híres Big Carp Lake horgásztavon Dunavarsányban három napot, ahol szintén remekeltek a Horse Baits termékek! A halak kapókedve nem volt az igazi, de ennek ellenére szép példányokat sikerült fogniuk, a darabosabbak közül. Több éve eredményesen használják a Horse Baits bojlikat, pasztákat, dippeket, locsolókat és az új ízazonos pop up lebegő bojlikat is!

 

Bővebben...

Big Carp Lake, kapitális fogások - Squid Fruit! - Rovács Henrik

 

 

 

 

 

 

Bővebben...

Bányatavi peca a KOI horgásztavon

Zoltán évek óta csapattag a Horse Baits Teamben, már ismeri a bojlik tulajdonságait, ezért első bányatavi horgászatára nagy izgalommal készült, kedvesével és barátaival! A bevetés sikeres volt több nagytestű pontyot fogott 9-11 kg között, legnagyobbak 12,30 kg, 15,30 kg, 16.00 kg volt! Elmondása alapján legjobban remekelt a CHILI OUT bojli!

A túra alatt nagyon jól érezték magukat a csodás környezet és az erős halak társaságában! Gratulálok! ;)

Bővebben...

Baráti horgászat Őzetanyán

Zsolt és horgásztársai pár napot töltöttek el Őzetanyán. A változatos időjárás ellenére, szépen fogták a halakat, amurt és pontyot egyaránt, a 2.5 méteres mélységből. Több darabosabb ponty is érkezett az etetésre, jó átlagsúlyt értek el a túra végére. Legnagyobb haluk egy 21.70 kg-os tükörponty lett, melyet Zsolt fogott!

 

 

 

Bővebben...

Balaton és a Horse Baits bojlik!

Koczó István horgásztársunk már régóta használja a Horse Baits termékeit, sikeresen!

Legutóbbi 2 napos horgászatát a BALATON déli partján, Fonyód közelében töltötte horgásztársával. Rengeteg pontyot fogtak , nappal és éjszaka is! A nagytestű halakból több 10 kg feletti pontyot fogtak, legnagyobb egy 18 kg-os tükrös volt!

Csalinak a jól bevállt HORSE BAITS - CHILI OUT oldódó bojlit vitte magával és az új MUSSEL (Kagylós) golyót is sikeresen tesztelte.

 

 

Bővebben...

Augusztusban a Kovács tavon! Kecskés István

Kecskés István Horse Baits csapattag,ha horgászatról van szó a szabadidejét annak szenteli. Kitartását legtöbbször siker koronázza!

Most Tokajban volt ahol igen szép eredményeket ért el! Köszi a fotókat és gratulálok Pisti a fogásokhoz!

 

 

 

Bővebben...

30+ Tőponty Rekordfogás - Merenye horgásztó!

34.175 kg - TŐPONTY REKORDFOGÁS – Merenye horgásztó

Horse Baits - CHILI OUT [ Fűszer & Kolbász] bojli ?

Komáromi Béla és Horilla Miklós ebben az évben kezdte el használni a Horse Baits termékeit! A tavaszi és a nyári sikeres túrákat, egy őszi többnapos peca követte, a nagy halairól is híres Merenyén. A fiúk előszeretettel használják az ízazonos dipp, paszta kiegészítőket is, ami most sem maradt el!

 

Bővebben...

24 óra Horse Baits bojlikkal, Őzetanyán!

Ismét nagyszerű hírt kaptam, lelkes horgászoktól, akik több nagytestű pontyot fogtak! A sikeres túra részleteit egy kisbeszámoló és pár fotó igazolja hogy Őzetanyán változatlanul eredményesen működnek a Horse Baits termékek is! Gratulálok srácok az eredményhez, további sikereket kívánok! ;)

??? www.horsebaits.hu ???

"24 óra Bait techre és Horse Baitsre alapozva egyéni rekorddal!

Bővebben...

48 óra Kovács tavon!

Milán a Horse Baits team régi tagja pompás halakat fogott, ám ebből jutott másnak is, testvére Adrienn egyre több és jobb eredményeket ér el a horgászatban, amit a képek is igazolnak! Gratulálok a fiataloknak! ;)

CHILI OUT........

 

 

Bővebben...

Arizóna horgásztó és a Horse Baits bojlik!

Béla az idén igen sikeres a Horse Baits termékekkel! Most egy másik tavon is tesztelte, eredményesen, küldött fotót és kisbeszámolót is! Köszi és gratulálok a kis csapatnak! ;)

"Szia Lajos!

Ellátogattunk a Arizóna Carp Lakre! Nagyon frontos idő volt! De azért 36 óra alatt közel 300 kilót fogtunk! Úgy hogy barátom egyben csapattársam megfogta egyéni rekord pontyát ami kereken 18 kg volt!

Bővebben...

Egyéni rekord fogás a Horse Baits bojlikkal!

 Képek megtekintéséhez kattintson a "Bővebben" gombra!

Koczó Gábor és horgásztársa Nagykállón igen jót pecáztak, több szép halat is horogra tudtak csábítani, Gábor elküldte a legnagyobbakról készült képeket.

14 kg-26.20 kg között sikerült nekik fogniuk az Onion Express (fokhagymás) és a Chili Out bojlikkal!

Gábor üzenetben ezt irta:

"Sikerült életem halát megfognom, 26.20 kg! Horse Baits segített ebben! Köszönöm az ajándék bojlit és a jó gyúrást!"

Gratulálok srácok és köszi a bizalmat! (y)

A HORSE BAITS BOJLI TERMÉKEI KAPHATÓK A NAGYKÁLLÓI HORGÁSZTÓNÁL!

Keresd a halőrházban! Bojlik, dippek, paszták, frissen gyártva!

www.horsebaits.hu

Bővebben...

Őzetanyára gyúrtuk a Chili Out bojlit

Péter és barátai a házilag legyúrt chili out alapmixből készült golyókkal pecáztak Őzetanyán, küldött néhány fotót és egy kis beszámolót. Gratulálok mindenkinek srácok, csak így tovább! (y)

Székely Őzetanyai horgászatunk ez év május 25 és 29 közé esett. A vízre megérkezve nem fogadtak kecsegtető hírek, ugyanis a halak épp az ívási időszak közepén voltak, a tavon elvétve lehetett csak kapást kicsikarni.

Bővebben...

Egyéni rekorddöntés Nagykállón a Horse Baits bojlival!

Képek megtekintéséhez kattintson a "Bővebben" gombra!

 

 

Bővebben...

Bojligyúrás házilag a Horse Baits termékeivel!

 

 Képek megtekintéséhez kattintson a "bővebben" gombra!

 

A vásárlók által beküldött fotók alapján. Használd Te is a 2017-es szezonban a Horse Baits termékeit és gyúrd le saját magad, kedvenc ízed! www.horsebaits.hu

Bővebben...

Horse Baits bojligyúrás házilag, Police Carp Team

Képek megtekintéséhez kattintson a "Bővebben" gombra!

Bővebben...

Szeptemberben a Szücsi Völgy tavon!

A Szücsi Völgy tó 4-es állásán pecáztunk 1 hetet szeptember elején.

A 2015-ös szezonban szép élményekkel gazdagodtunk, ezért a taktikát is ennek megfelelően alkalmaztuk.

Etetésünk, az előző szezonban bevállt BLM Liver, Squid Fruit és az új kagylós golyó volt. Ezt egészítettük ki tigrismogyoróval és pellettel.

Az első napokban rá kellett jönnünk hogy sem a csalikombináció, sem a mélység nem volt megfelelő a kapások eléréséhez.

Bővebben...

Kadarcs és a Horse Baits bojlik!

Tamás Béla egyesületi vizén Kadarcson eredményesen használja a Horse Baits termékeit!

Horse Baits bojlimixekből gyúrta le saját maga a különböző verziókat Chili Out, Squid Fruit és BLM Liver ízekből.

Ízazonos HB folyékony aktivátort is használt a mixekhez, hiszen tudja nélküle nem kapott volna teljes értékű bojlikat.

Bővebben...

Őszi peca a Szücsi Völgy tavon

Kubicza Norbert és Zahorecz János a Szücsi Völgy tó 5-ös állásán pecázott 4 napot, szeptember végén.

Horse Baits bojlikkal indultak neki. A túra alatt a halak kapókedve változó volt, de ennek ellenére a bányató 4.5-es és 6.5 méteres mélységei adtak pár pontyot 4-10 kg között. Ízek tekintetében az új kagylós golyó is működött nekik, ami teszt fázisban van, ezen kívül a BLM Liver és a Squid Fruit is hozta a jól megszokott formáját.

Bővebben...

Egyéni rekord fogás a Horse Baits bojlival!

 

Koczó Gábor és horgásztársa Nagykállón igen jót pecáztak, több szép halat is horogra tudtak csábítani, Gábor elküldte a legnagyobbakról készült képeket.

14 kg-26.20 kg között sikerült nekik fogniuk az Onion Express (fokhagymás) és a Chili Out bojlikkal!

Bővebben...

Szülinapi örömpeca Nagykállón!

Orosz Máté és édesapja Orosz András akinek a születésnapját is ünnepelték a túra alatt a Nagykállói horgásztó 7-es állásán pecáztak! Máté küldött néhány képet, kísérő szöveggel együtt. Köszönöm és gratulálok mindenkinek! ;)

Befejeződött a horgásztúránk Nagykállóban és igen sikeresen végződött! Köszönhető a Horse Baits Chili Out 20 mm-es bojliknak, amelyből dupla szemet kínáltunk a halaknak a hozzá való dippel. Utolsó nap sikerült ezzel a kombinációval egy 21,00 kg-os tükörpontyot, valamint egy 18,29 kg-os tőpontyot is fognunk.

Bővebben...

Szezonkezdés a KOI2 horgásztavon a Horse Baits bojlikkal!

Hamarosan gyártás alatt a SQUID-FRUIT bojli, mely limitált széria lesz! www.horsebaits.hu

Néhány horgász már tesztelte, addig olvasd el Milán milyen izgalmas napokat élt át amikor Horse Baits - Squid-Fruit bojlival csalizott, küldött nekünk egy cikket és fotókat. (y)

Köszönjük és gratulálunk a fogásokhoz, csak így tovább! ;)

"2016.03.27-én egy 24 órás évadnyitó horgászatra mentem a nyékládházi KOI2 bánytató 8-as állására. Az időjárás kedvező volt számunkra. A szomszéd álláson lévő horgászoktól begyűjtött információk alapján nem sok jóra számítottam.

 

Bővebben...

Szezonkezdés a Carpove horgásztavon a Horse Baits bojlikkal!

Zoli és Rita a szezont a Gödöllő mellett lévő Carplove horgásztavon töltötte.

4 napos pihenésüket a folyamatos kapások törték meg, hiszen több szép pontyot sikerült fogniuk, több mint 30 darabot, változó súlyban.

A még hideg víz ellenére a 10 kg feletti halak is boldogították csapattagjainkat, főleg az éjszakai órákban! A legnagyobb hal egy 15.60 kg tükrös volt, ami egyben tórekord is, így év elején. (y)

 

Bővebben...

Squid Fruit bojlival Harsányban

Jakab Szabolcs és Baja István Harsányban pecáztak , júniusban és augusztusban.

Sikeresen használták mindkét alkalommal a Horse Baits golyókat, amit a Harsányi halőrházban vásároltak, ezzel az új ízzel a SQUID FRUIT bojlival sikerült fogniuk jópár gyönyörű nagytestű pontyot.

Kettő darab 20+ és több tizenöt fölötti pontyot sikerült megszákolni, majd fotózás után visszaengedni.

Csalizásnál alkalmazták az ízazonos pasztát és dippet, ezzel turbózták az amúgy is attraktív bojlit.

Bővebben...

Spicces horgásztavon a Horse Baits bojlikkal!

Gabi szintén nem először használja sikeresen a Horse Baits kész bojlikat, dippjeit, pasztáit és a locsolóit.

Elmondása alapján számtalan sikeres túrát köszönhet a HB bojliknak, de mint tudjuk a sikerhez vezető úthoz több tényező is kell...

Nyár végén voltak a Spiccesen, gyönyörű pontyokat fogtak a BÁNYATAVON egészen 15.60 kg-ig, küldött néhány képet a nagyobbakról és egy kísérőszöveget! Örülök hogy a Spiccesen is kiválóan működnek a Horse Baits bojlik!

Köszönöm a bizalmat és gratulálok a családnak! ;)

Bővebben...

Préri tavon a Horse Baits bojlikkal!

Hoványi Attila horgásztársunk a Préri tavon pecázott, barátaival.

Horse Baits - BLM LIVER és Chili Out bojlik voltak most a nyerők! Gratulálok!

Rövid kísérő szöveget irt nekünk, köszönjük!

 

 

 

Bővebben...

Őzetanyán első alkalommal...

Kubicza Norbi és barátja Tivadar most először voltak Őzetanyán, az 1-es álláson pecáztak, ahol több szép pontyot sikerült fogniuk!

Az általuk már jól ismert golyókat vitték.

Horse Baits SQUID FRUIT és chili out bojlikkal próbálkoztak sikeresen.

 

 

Bővebben...

Moby Dick horgásztavon a Horse Baits bojlikkal!

Pali és Józsi most először használták a Horse Baits bojlikat és ízazonos dippjeit. Sokat hallottak a termékek fogósságáról és gondolták tesznek egy próbát, Squid Fruit és Chili Out ízekben.

Románia határszélén elhelyezkedő Moby Dick horgásztavon vetették be a golyókat, ahol gyönyőrű pontyokat fogtak, átlag 12-16kg között!

Pali küldött néhány fotót a szebbekről.

 

Bővebben...

Merenyén a Horse Baits bojlikkal!

Szalajka József és csapata a Merenyei horgásztó 3-as állásán pecázott. Az eredmény kimagasló lett, főleg úgy hogy verseny után ültek le.

Több tíz, tizenöt közötti hal mellett, 20 kg feletti halakat is szákolhattak, melyek mellett egy 32.10 kg-os gyönyörű tőponty is tiszteletét tette náluk egy fotó erejéig!

Ez Józsi egyéni rekordját is jelentette!!!

 

 

 

Bővebben...

Lőkösházi kavicsbánya tavon a Horse Baits bojlikkal!

Szatmári Gergő és horgásztársai, Tóth Zoltán Egon, Szabó Albert Tamás, azaz a Sufni Tuning Big Carp Team, a Lőkösházi kavicsbánya tavon pecáztak, a "nyárfás" helyen.

Gergő elmondása szerint igazi kihívás a víz, rengeteg törés, plató, bedőlt fa található benne és nem mellékesen gyönyörű halak! :)

A túra alatt frontok jöttek, mentek de ez őket nem zavarta, hiszen olyan környezet vette őket körül hogy ezt ott átélni teljesen más.

Bővebben...

Kiskorpádon a Horse Baits bojlikkal!

József és Éva a Kiskorpádi Szigetestó gyönyörű környezetét és szép halállományát választotta, rövid horgászatuk sikerrel zárult, egyéni rekordokkal! Gratulálok! (y)

József levelében ennyit irt a képekhez csatolva.

 

 

 

Bővebben...

Horse Baits bojlikkal Hantoson!

Fehérvári Balázs nem először használja a HorseBaits bojlikat, tavaly húszfelettit is sikerült fognia vele, az idén több túrát is tervez. Most egy rövid egynapos kalandban volt része a Hantosi Horgászcentrum 4-es állásán, ami nem a pihenésről szólt.

A webshopról (www.horsebaits.hu) rendelt egész palettát, kezdésnek a felmelegedő vizekben eredményes ONION EXPRESS "soft" vízoldékony csalinak szavazott bizalmat, nem is eredménytelenül. Óránként, de volt hogy 10 percenként volt kapása, a pasztázott és dippelt "hagymásra".

 

Bővebben...

Horse Baits bojlikkal a Munkácsy Tavon!

A bojligyúrás megvolt, jöhetett a peca, Robi és édesapja a Munkácsy tavon voltak ahol igen sikeres túrán vettek részt.

Küldött pár képet a fogásokról, köszönöm és gratulálok! (y)

www.horsebaits.hu

 

 

Bővebben...

Horse Baits bojlikkal a Háziréti horgásztavon!

Németh Ádám és Szalai Gábor Háziréten pecáztak, az esős szeles időjárás ellenére, nagyon jó horgászaton vettek részt.

A halak kapókedve kedvező volt és a sikeres 48 óra alatt 200 kg fölött fogtak nagyon szép pontyokat a tározó mélyvízű szakaszán.

Csalinak a Horse Baits bojlik közül a BLM LIVER és a CHILI OUT ízeket vitték magukkal és dupla 20mm-es SOFT verzióval csaliztak.

Bővebben...

Horse Baits bojlikkal a Bontovai horgásztavon!

Molnár Gergő és barátai a BONTOVAI horgásztavon töltöttek el pár napot, ahol igazi

élménypecában volt részük, amikor nem a halak méretei számitanak hanem az élmény!

Gyönyörű pontyokat sikerült fogniuk, főként a Chili Out bojli remekelt.

Küldött néhány fotót és egy kis beszámolót.

Köszönjük!

Bővebben...

Horse Baits bojligyúrás házilag, Fadgyas Gabi

Fadgyas Gabi is már többször használta a Horse Baits kész bojlijait.

Most egy versenyre készülnek és otthon gyúrták le az oda szánt golyókat, Squid Fruit és BLM Liver ízekben.

Gabi küldött néhány fotót, kísérő szöveggel.

Köszönöm és sok sikert kívánok a versenyhez srácok! ;)

 

Bővebben...

Horse Baits - Squid Fruit Harsányban

Az új Squid Fruit bojli menetel előre!

Takács Zoli, most először próbálta a Horse Baits bojlikat Harsányban.

Webshopról rendelt (www.horsebaits.hu) Chili Out és Squid Fruit bojlikat SOFT vízoldékony verziót és a hozzá illő ízazonos dippet és locsollót!

A nagy meglepetés csak akkor érte amikor a favorit chili out golyót lenyomta a SQUID FRUIT, hiszen több halat fogott vele! Már bánja hogy nem rendelt belőle többet...

Bővebben...

Bojligyúrás házilag a Horse Baits termékeivel 2.

Polgári Róbert és Petrovszki Timi

Bojligyúrás házilag a Horse Baits termékeivel!

Egyre többen rendeltek (www.horsebaits.hu) Horse Baits alapmixeket és gyúrtok bojlit házilag, bárki akinek egy kis kézügyessége van, megtudja oldani otthon, a fotókon látszik hogy kézzel görgetve is egy könnyen kezelhető termékről van szó! Az így elkészített bojli, ugyanaz mint a kész bojli!!!

 

Bővebben...

Bojligyúrás házilag a Horse Baits termékeivel 1.

Polgári Róbert

Egyre többen rendeltek (www.horsebaits.hu) Horse Baits alapmixeket és gyúrtok bojlit házilag, bárki akinek egy kis kézügyessége van, megtudja oldani otthon, a fotókon látszik hogy kézzel görgetve is egy könnyen kezelhető termékről van szó! Az így elkészített bojli, ugyanaz mint a kész bojli!!!

Bővebben...

Arizóna és a Horse Baits bojlik

Tiszavári Gergő az idén ismerkedett meg a Horse Baits bojlikkal.

A számára új golyókkal sikerei egyre jobban mutatkoznak, szépen építi fel a túráit. Bízik a HB bojlikban, kitartó és alapos taktikával készül mindig és a siker nem marad el! Múlt hónapban egy húsz felettit varázsolt ki, most több tíz feletti pontyot, tokot és amurt is fogott, az Arizóna Horgásztó egyik állásán.

Az íz, háááát persze hogy a SQUID FRUIT! ;)

 

Bővebben...

AmaTŐPONTYozók Harsányban!

Fadgyas Gábor és Kocsi Sándor a Harsányi tó 6-os állásán pecázott július elején, ahol 6 napon keresztül élvezhették a kivételes halállománnyal rendelkező tó adottságait.

A túra előtt Gábor megkeresett üzenetben és néhány héten keresztül átbeszéltük, melyek azok a csalik és etetési taktikák amivel sikeres túrát könyvelhetnek el.

Készségesen segítettem ami tőlem telt, de Gábor is gyűjtött jónéhány információt több pecástól. Többek között az általunk használt horogelőke típust is ajánlottam neki, a kombinált előkét a COMBI RIG-et, amit végül végig használt sikeresen a túra alatt.

Bővebben...

A kánikula halai Harsányból!

 Június 19-től 27-ig Harsányban horgászott a "TEAM". A dátum azért lényeges mivel sokan tudják milyen időszak volt akkor...

A 3-as és a stég álláson töltöttünk el 7 napot. Megérkezésünkkor tudtuk hogy az idei év legmelegebb napjai várnak ránk, amibe pont belecsöppentünk.

A halak kapókedve a felmelegedett vízhőfok, magas légnyomás és egyéb tényezők miatt nem igazán volt a legjobb.

Elviselhetetlen hőhullám, feszített víztükör, nulla szél jellemezte a napokat, amit nem csak az embernek hanem az élővilágnak is el kellett tűrnie.

Bővebben...

72 óràs túra Harsànyban a Horse Baits bojlikkal!

 Pityu odatette magát, küldött néhány fotót, kisérő szöveggel.

Gratulálok, csak így tovább! (y)

Köszi a remek fotókat!

A 6 àllàson horgàsztam augusztus 19-től 22-ig. A hőmérséklet nappal 30 fok körül volt sajnos a halak ètvagya emiatt nem volt a legjobb.

 

Bővebben...

A Vadna Park kincsei!

Káposzta Péter, Szuromi Bence és Torma Ákos nem először használják a Horse Baits bojlikat, sikeresen.

Ha idejük engedi vízparton vannak!

Ezek a képek a Vadna Park gyönyörű halai, a 19 hektáros bányatóból fogva igazi kincsnek számítanak.

Az őslakosai közül gyönyörű pontyokat fognak a srácok a bányatavakon is remekül működő SQUID FRUIT és Chili Out bojlival.

Gratulálok a fogásokhoz srácok! (y)

Bővebben...

Horse Baits bojlikkal a Szücsi Völgy Tavon!

A Szücsi Völgy Tó kincsei!

A tavalyi évben sokat beszélgettünk a csapattagokkal arról hogy ki szeretnénk próbálni új helyszíneket és nem utolsó sorban letesztelni a bojlikat más jellegű tavakon, nagy kiterjedésű tározókon, esetleg bányatavakon. Ezzel nem csak a csapat szeretett volna tapasztalatot szerezni, hanem azok a horgászok is akik már rendesen kérték azt hogy vessük be a csalikat komolyabb vizeken is mit tudnak a Horse Baits bojlik, most végre létrejött!

Bővebben...

Pródi horgásztavak és a Horse Baits bojlik

 

 

Bővebben...

Bányatavi és Vadvízi fogások a Horse Baits csalikkal!

 

 

 

Bővebben...

Horse Baits - Chili Out - Teszt Nagykállón!

 

Peter Szabo és társa Zsolt Drescher a Nagykállói bojlis tó 9-es állásán töltött túrájuk alatt tesztelték a Horse Baits - Chili Out bojlit, pasztát és dippet. Az ott töltött idő alatt az időjárás folyamatos változásaival is meg kellett küzdeniük. Erős szél, eső, napsütés és hidegebb napok kisérték végig a túrát. Alapos helykeresés, koncentrált etetés volt a taktikájuk. Ennek eredménye is lett, több nagytestű pontyot sikerült fogniuk, 22.55 kg, 17,10 kg, 16.10 kg és számos 10 kg feletti hal került a matracra egy kis időre és lett megörökitve, majd visszaengedve a vízbe.

Bővebben...

Harsányi örömpeca a Horse Baits bojlikkal!

 

Attila már nem először járt Harsányban ahol sikeresen próbálja a Horse Baits bojlikat.

Eddigi túráin sem panaszkodhatott, hiszen mindig sikerült húsz felettit fognia, BLM-Liver, Onion Express, Chili Out bojlikkal, saját ízazonos pasztáikkal és dippjükkel.

Bővebben...

Egy nyári túra a Nagykállói horgásztavon!

 

Szabó Péter, Szabó Gábor és Szabó Imre még májusban töltöttek egy hosszabb túrát a Nagykállói horgásztó 14-es állásán.

Ahol ismét sikeresen tesztelték a Horse Baits CHILI OUT, ONION EXPRESS és BLM LIVER bojlikat, pasztákat és dippeket. Az ott töltött idő alatt az időjárás folyamatos változásaival is meg kellett küzdeniük.

 

Bővebben...

Horse Baits bojlival a Tokaji Kovács tavon II!

 

Gombos László küldött nekünk egy levelet, amit örömmel olvastunk, látván a fotókat milyen élményben volt részük. Gratulálunk a fogásokhoz és köszönjük a képeket és a beszámolót! ;)

Április 22-én érkeztünk Balaskó Laci barátommal a Tokaji Kovácstó partjára, egy 48 órás pecára. Gyors pakolás után, mikor minden a helyére került, délután 4 órakor gyorsan felcsaliztuk a botokat és elkezdtük az alapozó etetést az 1-es álláson. Sötét színű method mixet használtunk és a gombócok bejuttatását egy katapult segítségével oldottuk meg. Fogtunk is estig 8 db halat vegyes gyári bojlikkal, eltérő ízekkel.

Bővebben...

 

Horse Baits bojlikkal az Árpád-Hegyi horgásztavon!

 

Szűcs Ottó és barátai (Kristóf Péter, Kecskés István) jól összeszokott csapat! Kedvenc vizükre látogattak el az Árpád-Hegyi horgásztóra. Nagyon jól érezték magukat, mivel sikeres túrát zártak a rövid peca alkalmával. Több szép pontyot fogtak, főként a Chili Out és a Pineapple & N-Butyric bojlikat szerették a halak.

Bővebben...

Horse Baits bojlikkal a Tokaji Kovács tavon!

 

Novák Milán küldött nekünk egy beszámolót és néhány fotót a régebbi és egy hosszabb horgásztúráról amit sikeresen zárt.

Köszönjük és gratulálunk a fogásokhoz!

Egy hétvégi horgásztúrára érkeztem kedvenc vizemre a Tokaji Kovácstóra Kovácstóra május 22-25-ig a 3-as faházba. Az időjárás az első két nap nem volt kedvező számunkra. Viharos szél és eső is esett , ami a halak kapókedvét befolyásolta. Megérkezés után gyors kipakolás és alapozó etetés vette kezdetét ami mag, Base-mix, halibut pelletből és bojliból állt.

Bővebben...

Chili Out a kedvencünk, avagy 1 napos peca Pródon!

 

Kocsis György és Szűcs Ottó egy rövid egynapos pecán vettek részt a Pródi kis tó 8-as

állásán. HORSE BAITS - CHILI OUT fűszeres bojlit használták, pasztázva és dippelve! Ami elmondásuk alapján nagy kedvencük és ezt a halak is értékelték, hiszen a pontyok szája íze ezt igényelte, a felmelegedő víznek köszönhetően.

Sorban fogták az uszonyosokat 6-10kg között, a legnagyobbak közül 13.10 kg és 14 kg-os példány is volt. A végeredményük összsúlyban 103.80 kg lett! Gratulálunk nekik az eredményes pecához!

Bővebben...

Az Arizóna horgásztavon a Horse Baits bojlikkal!

 

*****CHILI OUT - ONION EXPRESS - BLM LIVER*****

Gábor és András 3 napot töltöttek el az Arizóna horgásztavon. Rengeteg halat fogtak, több mint 300kg-ot négy bottal, ami kb. 43 darab halat jelentett.

Legjobban a CHILI OUT és az ONION EXPRESS bojlik váltak be akár kombinálva is, a BLM LIVER viszont önmagában is produkált. Pasztázást és dippelést alkalmaztak, ami íz azonos a bojlikkal.

Bővebben...

A nagy melegben is...!

 

Lukács Csaba és családja ismét kedvenc vizüket a Tokaji Kovácstó partját

választották a Vadon családdal együtt és milyen jól tették.

Rengeteg szép, összesen 32 darab halat fogtak az élménypeca alatt a nagy melegben is, 7kg-tól-12.50kg-ig, a Horse Baits Squid-fruit, BLM Liver, Chili Out bojlikkal.

Gratulálunk nekik és köszönjük a bizalmat! ;)

Bővebben...

60 óra Pródon a Horse Baits csalikkal!

 

Dorogi Csabi, Ifj. Dorogi Csaba, Kupás Béla és Kupás Balázs egy hosszú hétvégét töltöttek a Pródi nagy tó 28-29-es állásán. Rutinosan használták a Horse Baits bojlikat, főleg a BLM LIVER az ami a halak zömét adta. A hajszálelőkén a bojlit elmondásuk alapján pop up-al könnyítették ki, hóember szerelékként alkalmazva. Így tudtak fogni a BLM májas bojlival a bőkezű bojlis tó pontyállományai közül összsúlyban 400 kg-ot, ami 60 darab halat jelentett. A végére igazi öröm peca volt!

Gratulálunk nekik!

 

 

Bővebben...

36 óra a Kovács tavon!

 

Szűcs Ottó és párja 36 órát töltöttek el a Tokaji Kovács tavon a 2-es álláson. Ottó rutinos Horse Baits csapattag, ezért már jól ismeri a bojlik fogósságát. 4 féle ízvilágot vitt magával, a Chili Out, Blm-Liver, Onion Express, Squid-Fruit bojlikat. A halak kapókedve változatos volt, ennek ellenére sikerült többféle ízzel is fogni, így ott is letesztelhette mit tudnak a golyók, 7 kg-tól 12 kg-ig sikerült mérlegelniük. Küldött néhány fotót a szebb halakról.

Bővebben...

 

1 hét örömpeca a Carplove parkban a Horse Baits bojlikkal!

 

Zoli és Rita szép környezetben töltött el egy egész hetet a Carplove Horgász és Pihenőparkban. Kihasználták a még kellemesnek mondható késő őszi időjárást ahol volt minden, eső, szél és napsütés is.

 

Csalinak a már jól bevállt izt vitték, kedvencüket a CHILI OUT fantázianevű bojlit. A halak ott is szerették a fűszeres golyót, melynek érdekessége az hogy inkább éjszaka volt több kapás a csípős bojlira. Emellett kipróbálhatták a 2015-ös újdonságokat is, ezzel a nappali horgászatuk lett élménydúsabb, amit a képek tükröznek!

Bővebben...

4 nap élménypeca Nagykállón!
 
Így járnak azok a horgászok, akik ki tudják használni egy bojli adottságait!
Nekik is sikerült!
Köszönjük a bizalmat! ;)

Bővebben...

KOI 2-es horgásztó - Novák Milán - Horse Baits Team

Milán a szünidőt horgászattal tölti, az első túrája már megvolt, kis beszámolót küldött nekünk képekkel.

Köszönjük és gratulálunk!;)

Első alkalommal egy rövid 30 órás horgászatra érkeztem barátaimmal a Nyékládházán található Koi2-es horgásztóra, az 5-ös álláson helyezkedtem el. A tógazda kedvesen fogadott minket, és mivel számunkra ismeretlen volt ez a tó , kérdéseinkre hasznos információkat kaptunk.

Bővebben...

Team Orient fogásai a Horse Baits csalikkal! II. rész

Bence második alkalommal tesztelte a Horse Baits csalikat. Horgászatát valóban komolyan vette, mivel megkaptuk beszámolóját és a túrán készített fotóit. Ezen felül fog nekünk készíteni egy kisfilmet is hamarosan, ennek rövid "trailer" részét megkaptuk tőle.

Kisfilm előzetes ->

https://www.facebook.com/video.php?v=277239535797394

Gratulálunk az eredményhez és a kitartáshoz, csak így tovább!

Köszönünk mindent és főleg a Horse Baits bojlik iránti bizalmát! ;)

Bővebben...

Team Orient fogásai és a Horse Baits bojlik!

Kercsmarik Bence küldött néhány fotót és egy kis élménybeszámolót, amit külön köszönünk! A harsányi tó 3 állásán horgásztak.

Elmeséli hogyan lett sikeres vége horgászatának, amikor vett 1kg Horse Baits - BLM-Liver bojlit a Harsányi halőrházban!

Gratulálunk a fogásokhoz és további sikeres horgászatot kíván a Horse Baits! ;)

Fogadjátok sok szeretettel.

Bővebben...

Kánikulában a Tokaji Kovács tavon

Kaptunk egy levelet Ramontól, leirta hogyan töltöttek el horgásztársával 4 napot egy számukra ismeretlen, ám annál szimpatikus tavon.

Köszönjük a fotókat és gratulálunk!;)

Idén nyáron Mallár Balázs barátommal a Tokaji Kovácstavat választottuk közös horgásztúránk helyszínéül. Augusztus 6-tól 9-ig a hármas faház volt ideiglenes szállásunk, amit már jó előre, még tavasszal lefoglaltunk. Sokat hallottunk már a tóról, azonban érkezésünkkor szembesültünk igazán azzal, hogy milyen szép, gondozott környezetben található, mennyire felszerelt a horgászok számára: esőbeállók, kiépített zuhanyzó, teljesen felszerelt horgászbolt és még sorolhatnám. Természetesen a halakra is gondolva minden beállónál bölcső és matrac található.

Bővebben...