Vissza: Aktivátor

Mix Aktivátorok

PDFNyomtatásE-mail
With shipment HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL for 1496 Ft
Fogyasztói ár2500 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 1969 Ft
Az áfa összege 531 Ft
Mennyiség (ml)
Íz
Válasszon variációt
Leírás

Vásárláskor kiválasztható a megfelelő íztipus, a bojlimixekhez megfelelően.

A folyékony aktivátort kifejezetten a bojlikészítéshez, bojlimixekhez fejlesztettük ki, mely egy teljes értékű magas tápanyagtartalommal rendelkező keverék!

A szárazanyagok, a folyékony aminosavak és olajok úgy lettek kiválasztva hogy a bojlit nem teszik zárttá, tehát hideg vizben is használhatjuk nyugodtan a csalikat, dolgozni fognak szépen!

Olyan összetett folyékony táplálékforrásról van szó, amely gazdag fehérjékben, szabad aminosavakban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban.

A keverék tartalmaz még folyékony természetes kivonatokat (folyékony máj, halkivonat, melasz, CSL Liquid) esszenciális olajokat, enzimeket, fűszerolajokat, por és folyékony aminosavakat, betaint, étvágyfokozókat, stimulánsokat, melyek segítik a táplálkozási ingerek kiváltását a halakból.

A Horse Baits – Mix Aktivator úgy lett összeállítva hogy a komponensek felhasználása között megfelelől legyen az összhang, ezért bármilyen vízhőmérséklet mellett használva, kiválóan dolgozik.

Ezt a folyékony keveréket használjuk fel a kész bojlik készítése során.

Adagolása bojli készítéshez: 85 ml/1 kg alapmix, a tojással jól keverjük össze az aktivátort, ehhez más egyéb folyékony anyag nem szükséges.

HASZNÁLAT ELŐTT A FLAKONT JÓL RÁZZUK FEL HOGY A TARTALMA, A BENNE LÉVŐ SŰRŰ FOLYADÉK, TEHÁT AZ ÖSSZES ALKOTÓ ELEM JÓL ÖSSZEKEVEREDJEN.